Bine ați venit

Primăvara încep lucrările de întreținere a drumurilor de pământ

În lunile care au trecut autoritățile locale s-au confruntat cu o serie de dificultăți, aceasta fiind cauza pentru care se poate întâmpla ca străzile încă neasfaltate ale orașului să pară neglijate.

”Apelăm la înțelegerea locuitorilor în legătură cu drumurile de pământ neglijate , dar ne-am confruntat cu o serie de dificultăți în jumătatea de an care a trecut”, se scuză primarul  Piricsi Arthur. Cea ai mare problemă a fost faptul că șoferul de pe camion s-a îmbolnăvit , fiind în concediu medical din iunie. Autoritățile locale au reușit doar în decembrie să angajeze un alt șofer, până atunci lucrând doar cu conducători auto de ocazie. Această problemă  a fost amplificată de cantitatea de precipitații neobișnuit de mare de anul trecut.

Primăvara, imediat ce condițiile meteo o vor permite,  vor începe lucrările de amenajare a străzilor, promite primarul. Acest  lucru va fi facilitat și de buldozerul pe șenile, pentru a cărui achiziționare consiliul local a alocat suma de o sută de mii de lei.

Pe deasupra, în acest an autoritățile locale vor asfalta din resurse proprii una din cele mai importante străzi secundare ale orășelului, strada Scânteii. Iar în cazul în care posibilitățile vor permite, chiar și alte/altă străzi/stradă.